ACTIVITEITEN 2016

20 jarig bestaan

Ons 20 jarig bestaan hebben we gevierd in de tuin bij Leo met een lekkere BBQ, waarbij het weer meewerkte en ook het goudgele sap rijkelijk vloeidewink. Dit alles was uitstekend verzorgt.

 

Weekend weg 

Ook dit gezellige weekend hebben we weer gehad.


Toertochten
Ook dit jaar worden er weer toertochten georganiseerd. Voor informatie omtrent vertrektijden en data zie toerkalender.

 

WEEKENDJE WEG 2017
Voor 2017 is plan opgevat om het pinksterweekend naar Oostenrijk te gaan, dit betekend dat we 3 overnachtingen zullen hebben, vertrek op vrijdag en terug op 2e pinksterdag. De heen en terug weg zullen vrijwel volledig op de snelweg worden gereden om de afstand in één dag te kunnen doen. We hebben dan 2 dagen om mooie passen in Oostenrijk te rijden. Een en ander zal door Els en René Lamper worden georganiseerd. Een aantal leden hebben aangegeven de heen en terugreis liever in 2 dagen te rijden, ook dit zullen we aanbieden, natuurlijk zijn hier wel extra kosten aan verbonden. In oostenrijk verplijven in Gasthof Hotel Post.

 

Memorandum

Onze eerste ritten hebben we gehad. Mooie en minder mooie ritten met 30 april een diepte punt voor onze club. Tijdens deze rit heeft een boom besloten tijdens zijn val ons gewaardeerde lid Ad Uljee van de motor af te slaan. Dit mocht Ad jammer genoeg niet overleven ondanks alle bijstand die verleend is. Wij wensen een ieder heel veel sterkte toe vooral zijn vrouw, zoon, kleinkinderen en vrienden.  

Hij zal nog lang in onze gedachten zijn......