Weekend weg 2018

Het weekend voor 2018 is geboekt. We vertrekken op vrijdagochtend 8 juni en zijn op zondagavond 10 juni weer terug
We verblijven in Hotel Dampfmuehle in Enkirch aan de Moezel.

Weekend weg 2017

Voor 2017 is plan opgevat om het pinksterweekend naar Oostenrijk te gaan. Zes clubleden zijn in 2 groepen vertrokken op donderdag en er is een groep vertrokken op vrijdag.

De groep die op donderdag vertrok heeft weinig snelweg gereden en overnacht in Markgroeningen. De groep die vrijdag vertrok is nagenoeg volledig over de snelweg  gereden om de afstand in één dag te kunnen doen. In Oostenrijk hebben we op zaterdag een mooie route gereden met ondermeer de bekende Stelvio pas. Op zondag hebben we een route gereden met onder meer de Timmelsjoch. We hebben gelogeerd in Gasthof Hotel Post.

Toertochten

Ook dit jaar worden er weer toertochten georganiseerd. Voor informatie oververtrektijden en data zie toerkalender.

Toertochten!

LET OP: DE DATUM VAN DE KOUWE KLAUWEN TOCHT IS GEWIJZIGD VAN 25 NAAR 18 NOVEMBER!

Het seizoen 2018 zit er op. Hoewel als het weer het toelaat komt in november nog de kouwe klauwentocht. Houdt onze website in de gaten!
De routes van de toertochten vind je hier! Hoe je omgaat met een GPX bestand lees hier. De route kun je ook vinden op Myrouteapp. Dan kun je de route direct in je navigatie laden. Uitleg voor jouw toestel vind je hier!

Informatie over toertochten.

Lees ook informatie over de formats waarin we routes beschikbaar willen stellen onder het tabblad Motorroutes. Geef even een berichtje op info@mtcvlijmen.nl of aan Edwin.