2018!

Het begin van een nieuw motorjaar. De eerste activiteit van de club zit er inmiddels op. We zijn zaterdag 13 januari gaan bowlen. Het was een gezellige avond.

Op 24 januari is de ledenvergadering met aansluitend een borrel in D'n Braai. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. De data voor de toertochten staan op de site

Zet de data in je agenda en kijk alvast welke toertochten je uit wil zetten. 

2017 is inmiddels afgelopen
Het lange motor weekend in Oostenrijk zit er op.

We zijn vertrokken op twee dagen, donderdag 1 juni voor de rijders die binnendoor naar Oosterijk zijn gegaan en een extra overnachting hebben gehad in Duitsland. Vrijdag voor degenen die via de snelweg rijden. Vrijdagavond waren we allemaal in het hotel in Oostenrijk.

Op zaterdag en zondag hebben we enkele mooie passen gereden, waaronder de 'Stelvio-pas'en de 'Timmelsjoch'. Maandag zijn we richting huis gegaan. Het merendeel over de snelweg maar 4 personen binnendoor voor een 2 daagse route. Tegen de weersverwachting in zijn ze nagenoeg droog naar huis gereden.

We hebben zelfs videobeelden van de trip:
video 1

video 2

video 3

voor de liefhebbers zijn op youtube meer video's te vinden.

Niet leden:

Als gast mag je de eerste keer gratis meerijden, voor de eventuele volgende rekenen we € 5,- natuurlijk kun je ook lid worden voor maar € 30,- per jaar, dan ben je ook welkom op onze avondritten, feestavond, BBQ en weekend. De prijs is inclusief eventuele overtochten met de pont die we tijdens de ritten gebruiken.

De routes zijn een paar dagen voor aanvang  te downloaden via deze site, onder Downloads / Routes.

Mocht je vragen hebben zijn we te bereiken via info@mtcvlijmen.nl .

Memorandum

Onze eerste ritten hebben we gehad. Mooie en minder mooie ritten met 30 april een diepte punt voor onze club. Tijdens deze rit heeft een boom besloten tijdens zijn val ons gewaardeerde lid Ad Uljee van de motor af te slaan. Dit mocht Ad jammer genoeg niet overleven ondanks alle bijstand die verleend is. Wij wensen een ieder heel veel sterkte toe vooral zijn vrouw, zoon, kleinkinderen en vrienden.  

Hij zal nog lang in onze gedachten zijn......