De routebestanden zijn terug te vinden onder de Downloads tab.

De tochten

Onze toertochten zijn ongeveer 200 - 250 km lang en beginnen bij café Den Braai in vlijmen. We rijden meestal door Brabant, Gelderland en Utrecht, af en toe doen we ook andere aanliggende provincie's aan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de snelwegen te vermijden, zodat er gereden wordt over mooie binnen weggetjes. Tijdens de rit bouwen we een koffie en lunch pauze in waar we lekker kunnen kletsen over van alles, bij de wat langere ritten hebben we ook een tankstop in de route opgenomen. 

Als gast mag je de eerste keer gratis meerijden, voor vervolgkeren rekenen we € 5,-- natuurlijk kun je ook lid worden voor maar € 30,-- per jaar, dan ben je ook welkom op onze avondritten, feestavond, BBQ en weekend. De prijs is inclusief eventuele overtochten met de pont die we tijdens de ritten gebruiken.

Wij wensen iedereen een gezellige rit, wil je meer info?:  info@mtcvlijmen.nl

Nieuw in 2018:

In 2018 gaan we de routes ook aanbieden voor de leden via myrouteapp. De routes zijn met myrouteapp eenvoudig op het navigatiesysteem te zetten.
We maken bij voorkeur gebruikt van tracks in .gpx format. Voor myrouteapp moet je je aanmelden maar de gratis versie is toereikend om routes te maken en op de navigatie te zetten.

We gaan gebruik maken van tracks voor de uitwisseling van de te rijden routes. Deze tracks worden uitgewisseld in GPX format.

Hieronder staat een kleine gebruiksaanwijzing gebaseerd op de MRGPS-methode. (voor meer info: https://www.mrgps.nl/kennis/mrgpsmethode/).

Hoe gebruik ik tracks?:

 

Volgende toertocht!
Deroute voor de toertocht van 1 september staat op de site. let op verzamelen om 10:00u hou de app in de gaten.
 De routes zijn te vinden onder: downloads.

De routes van de toertochten vind je hier! Hoe je omgaat met een GPX bestand lees hier. De route kun je ook vinden op Myrouteapp. Dan kun je de route direct in je navigatie laden. Uitleg voor jouw toestel vind je hier!

Notulen jaarvergadering: 
De notulen van de jaarvergadering staan onder downloads.

Informatie over toertochten.

Lees ook informatie over de formats waarin we routes beschikbaar willen stellen onder het tabblad Motorroutes. Geef even een berichtje op info@mtcvlijmen.nl of aan Edwin.