De routebestanden zijn terug te vinden onder de Downloads tab.

Deze zijn ingepakt in een ZIP file, deze moet je opslaan op je pc en uitpakken. Dan kun je de .gpx op je Garmin zetten.

De tochten

Onze toertochten zijn ongeveer 200 - 250 km lang en beginnen bij de Hema te vlijmen. We rijden meestal door Brabant, Gelderland en Utrecht, af en toe doen we ook andere aanliggende provincie's aan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de snelwegen te vermijden, zodat er gereden wordt over mooie binnen weggetjes. Tijdens de rit bouwen we een koffie en lunch pauze in waar we lekker kunnen kletsen over van alles, bij de wat langere ritten hebben we ook een tankstop in de route opgenomen. 

Als gast mag je de eerste keer gratis meerijden, voor vervolgkeren rekenen we € 5,-- natuurlijk kun je ook lid worden voor maar € 30,-- per jaar, dan ben je ook welkom op onze avondritten, feestavond, BBQ en weekend. De prijs is inclusief eventuele overtochten met de pont die we tijdens de ritten gebruiken.

Wij wensen iedereen een gezellige rit, wil je meer info?:  info@mtcvlijmen.nl

 

De routes bieden we voor de leden ook aan via myrouteapp. De routes zijn met myrouteapp eenvoudig op het navigatiesysteem te zetten.

We maken bij voorkeur gebruikt van tracks in .gpx format. Voor myrouteapp moet je je aanmelden maar de gratis versie is toereikend om routes te maken en op de navigatie te zetten.

We gaan gebruik maken van tracks voor de uitwisseling van de te rijden routes. Deze tracks worden uitgewisseld in GPX format.

Hieronder staat een kleine gebruiksaanwijzing gebaseerd op de MRGPS-methode. (voor meer info: https://www.mrgps.nl/kennis/mrgpsmethode/).

Hoe gebruik ik tracks?:

 

Onze Sponsoren

De Kavelie 

Jonkers Motoren

Voogd consultancy

Praxis Drunen

TSTgroup

Motoport Den Bosch

Bakker verkeersschool

Van Hulten zonwering

Uw naam ook hier, mail naar info@mtcvlijmen.nl