De routebestanden zijn terug te vinden onder de Downloads tab.

In 2018 gaan we de routes ook aanbieden voor de leden via myrouteapp. De routes zijn met myrouteapp eenvoudig op het navigatiesysteem te zetten.
We maken bij voorkeur gebruikt van tracks in .gpx format. Voor myrouteapp moet je je aanmelden maar de gratis versie is toereikend om routes te maken en op de navigatie te zetten.

De tochten

Onze toertochten zijn ongeveer 200 - 250 km lang en beginnen bij café Den Braai in vlijmen. We rijden meestal door Brabant, Gelderland en Utrecht, af en toe doen we ook andere aanliggende provincie's aan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk de snelwegen te vermijden, zodat er gereden wordt over mooie binnen weggetjes. Tijdens de rit bouwen we een koffie en lunch pauze in waar we lekker kunnen kletsen over van alles, bij de wat langere ritten hebben we ook een tankstop in de route opgenomen. 

Als gast mag je de eerste keer gratis meerijden, voor vervolgkeren rekenen we € 5,-- natuurlijk kun je ook lid worden voor maar € 30,-- per jaar, dan ben je ook welkom op onze avondritten, feestavond, BBQ en weekend. De prijs is inclusief eventuele overtochten met de pont die we tijdens de ritten gebruiken.

Wij wensen iedereen een gezellige rit.

meer info?    info@mtcvlijmen.nl

Memorandum

Onze eerste ritten hebben we gehad. Mooie en minder mooie ritten met 30 april een diepte punt voor onze club. Tijdens deze rit heeft een boom besloten tijdens zijn val ons gewaardeerde lid Ad Uljee van de motor af te slaan. Dit mocht Ad jammer genoeg niet overleven ondanks alle bijstand die verleend is. Wij wensen een ieder heel veel sterkte toe vooral zijn vrouw, zoon, kleinkinderen en vrienden.  

Hij zal nog lang in onze gedachten zijn......